15 januari 2011
11:15

SK Iron

Referat: UNIK utveckling - SK Iron

Lappen med anteckningarna från matchen ligger kvar på Studan så detta får bli en gissning ......

Trots sjukstuga i laget och sena återbud lyckades vi ändå komma till start med 11-man. Eftersom A-laget spelade samtidigt på bana I fanns det inga fler spelare till laget. Därför fick tränare Mange hoppa in som 11e man........ Trots förutsättningarna började laget bra och höll spelet uppe. Iron tog ledningen på en långboll som vi misslyckades att rensa bort. Sedan hade båda lagen varsin straff som missades/räddades. Efter det hade UNIK en bra period spelmässigt, men vi lyckades inte skapa de riktigt heta målchanserna. I stället hade Iron en nästan 100%-ig utdelning på sina chanser. När domaren blåste för halvtid var siffrorna 1-6.
Andra halvlek fortsatte ungefär som första, dvs Iron gjorde mål på sina chanser. Vid ställningen 2-9 fick vi en bra period och lyckades snygga till siffrorna på slutet till 5-9.

Laget: Donna (MV), Carl R, JO, Erik S, Markus L, Jocke L, Tobias L, Björn A, Jonas A, Mange, Gustav N

Målskyttar: Gustav N och Jonas A 2 st var, Mange
Mange "dundrade" in en hörna. Tobias gjorde ett snyggt förarbete till ett av Jonas mål.